İSTANBUL’DA DUDEF İFTARI

Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, “Köklü mazi güçlü gelecek” şiarıyla 2006 yılında yola çıkan Durağan Dernekler Federasyonu’muzun iftar programına İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin ile birlikte katıldı.
Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN: "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde hemşehrilerimizin acı tatlı her gününde yanında olmayı önemsiyor, acısını da mutluluğunu da paylaşıyoruz.
DUDEF Genel Başkanımız Halil İbrahim AKTAN ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında Dernek Başkanlarımız ve hemşehrilerimizle hasret giderdik. Programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle maneviyatı ile ruhumuza bahar esintisi veren #Ramazan ayında güçlü ve sağlam gönül köprüleri kuruyoruz.
Hemşehrilerimize ilgisinden sevgisinden ve muhabbetinden ötürü teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun…"dedi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir