ONLAR BAŞ TACIMIZ

Bu akşamki iftarımızı Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizle birlikte açmanın huzurunu yaşadık.
Kaymakamımız Ahmet TOZLU, Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Cumhuriyet Savcılarımız Enes Yakup ŞİMŞEK ve Hüseyin TUNÇ , İlçe Müftümüz Ali Mustafa YILDIRIM, İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Ali ÖZAYDINLI, İlçe Jandarma Komutanımız Nuri ASLANER ile birlikte değerli misafirlerimizin Ramazan ayını tebrik etti.
Hayatta olan gazilerimize ve şehitlerimizin çok kıymetli emanetleri yakınlarına; sağlık, mutluluk, esenlikler diler, ebediyete irtihal etmiş Şehit ve gazilerimizi rahmetle yâd ederiz.
Yüce Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul, İbadetlerimizi makbul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, içecek ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir