BAŞKANIMIZ KOLTUĞU DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğumuzu geleceğin teminatı çocuklara bıraktık. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başkanlık koltuğunu Şehit Kadirler Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Alperen ATASOY’a devretti.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Sizler ülkemizin umudu, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcilerisiniz. Sizlerin yüreklerinde o sonsuz sevgi bir çığ gibi büyüyerek, tüm insanlar arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün temellerini oluşturacak. Sizlere yaşanacak bir ülke, şehir bırakmak, yarının Türkiye’sine sizleri hazırlamak ise bizlerin görevidir. Sizler aklın ve bilimin ışığında ilerleyecek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacaksınız. Geleceğin büyükleri çocukların, daha iyi şartlarda yetişmeleri için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim."dedi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir