HAYVAN PAZARI TEMEL ATMA

Halkımızın önemli taleplerinden biri olan ve seçim döneminde vaadlerimiz arasında yer alan "Canlı Hayvan Pazarı" inşaatına İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin destekleriyle başlandık.

308496834 2066277700231238 1737648782979055109 n

İlçe Kaymakamımız Soner Erol, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Başkan yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu ile birlikte temel atarak, kurbanımızı kestik.

Tarım ve hayvancılığa dayalı bir ekonomiye sahip ilçemizde canlı hayvan pazarının olmaması ciddi bir sıkıntıydı. Tesisimizin faaliyete geçmesiyle bölgemizde hayvan pazarı ihtiyacı karşılanmış olacak. İlçemizde modern bir hayvan pazarını hizmete sunacağız.

Girişimlerimiz sonucu projenin hayata geçmesine vesile olan İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı hemşehrimiz Rüstem Tüysüz’e, önceki dönem Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya, Belediye Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Durağan’a hayırlı olsun…

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'M 36R A' görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir