MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada muhtarlarla uyum içinde çalışmanın mahallelere hizmet olarak yansıdığını belirterek muhtarların gününü kutladı.

311986914 2090787227780285 6661668311113215421 n

Demokrasinin ilk temel taşlarını muhtarların oluşturduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Şehrimizde yaptığımız tüm çalışmaların temelinde muhtarlarımızla uyum içinde çalışmamız ve birlikte hareket etmemiz yatıyor. Durağan'ımızın daha yaşanabilir bir kent olma noktasında emin adımlarla ilerleyişinde emek ve gayretleri olan muhtarlarımız her zaman yakım mesai arkadaşlarımızdır. İlçemizi muhtarlarımızla birlikte omuz omuza imar ediyoruz. Bizler 7/24 esasına göre çalışan bir anlayışla vatandaşlarımıza nasıl ulaşılabilir isek muhtarlarımız da mahallelerinde yaşanan acı ve tatlı olaylarda hep vatandaşlarımızın yanındadır.

Bu vesile ile görevi başında olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten duygularımla kutlarken, geçmiş dönemlerde muhtarlık hizmetinde bulunmuş ancak ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ömür diliyorum.”