GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

49342399 1986392078123720 2848033697771290624 n

Başkanımız KILIÇASLAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Sinop ve İlçelerdeki tüm basın mensuplarının ve idarecilerin gününü kutladı.
Gazetecilerin, toplumun gelişmişlik düzeyini belirleyen önemli aktörler olduğunu ve haber alma özgürlüğünün teminatı olduklarını belirten Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, “ Gazetecilik, gerçekten önemli bir meslektir. Fedakârlık ve sorumluluk isteyen bir özelliği vardır. Ülkemizde ve dünyada birçok gazeteci çok zor şartlar altında görevini yerine getirerek kutsal bir görev uğruna emek vermektedirler. Burada kimseye bağımlı olmadan, özgürce, dürüst ve tarafsızca haberlerin kamuoyuna ulaştırılması önem taşımaktadır. Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. Bir nevi amme hizmeti de gören basın mensupları, biz kamu yöneticileri ile halk arasında köprü vazifesi de görmektedir. Bu düşüncelerle, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkında katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmekte olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Başta görevi başında olmak üzere Hakk’ın rahmetine kavuşan tüm gazetecilere rahmet, çalışan gazetecilere ise aileleriyle birlikte hayırlı, huzurlu ve başarılı bir ömür dilerim” dedi.

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.