TEBRİK EDİYORUM

“Genç mucitlerimiz geleceğe umut saçıyor”
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN'ı makamında Türkiye Okullar Arası Tekvando Yıldızlar Müsabakası şampiyonasında dereceye giren öğrenciler ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede: "Tekvando Antrenörü Osman YILDIRIM ve öğrencileri yapılan ön eleme müsabakalarında 2 Altın, 4 Gümüş madalya alarak bizleri gururlandırdılar. Göstermiş olduğunuz özveri ve başarı bizleri onurlandırdı. Bizler her zaman gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz de yaşamda başarıyı yakalamak için sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle hayatlarını renklendirmelidir. Bize bu gururu yaşatan ve gençlerimize bu başarıyı yakalamasına vesile olan Tekvando Antrenörü Osman YILDIRIM’a teşekkür ediyorum. Yolları bahtları açık olsun."dedi.

50068690 2308423539191031 2988920152772313088 n