DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan korona virüsüne karşı bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, korona virüsü ile alakalı alınan tedbirler, hakkında yaptığı değerlendirmede: “Bilindiği üzere Çin'de başlayan virüs vakası, bir gün önce de Türkiye'de bir kişi üzerinde görüldü. İnşallah hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber Türkiye'de fazla bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Sağlık Bakanlığımız virüsün ilk çıkışından bu tarafa il sağlık müdürlükleriyle ve devlet hastaneleriyle beraber bütün tedbirleri almış durumdadır. Biz de belediyemiz olarak insanlarımızın yoğunlukta bulundukları alanlarımızın dezenfektesini yapıyoruz. “dedi.

Görüntünün olası içeriği: bitki ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ayakkabılar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, gökyüzü ve açık hava