TEKSTİL FABRİKASI ÜRETİME BAŞLADI

İlçemize açılan tekstil Fabrikası üretime başlayarak ilçemiz ekonomisine katkı sunmaya başladı.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, bir iş adamı tarafından açılan tekstil fabrikasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN"İlçemizde istihdam alanında büyük bir çaba sonucu oluşturulan tekstil fabrikası bugün itibariyle üretime başladı. İş yeri sahibi Halil İbrahim AKTAN ile Tekstil Fabrikasında incelemelerde bulunduk. ilçemiz açısından önem arz eden işletmenin, çalışanlarına, işverenlerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz ekonomisine ve hemşehrilerimize bu imkanı sunduğu için değerli kardeşime ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Rabbim bol kazançlar nasip etsin. Tekstil Fabrikasına Bay-Bayan makinacı alınacaktır. Çalışmak isteyen hemşehrilerimiz fabrikaya başvuruda bulunabilirler."dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, ekran, ofis, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, basketbol sahası, ayakkabılar, iç mekan ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakkabılar ve iç mekan