BAŞKANIMIZIN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yayımladığı mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN mesajında, “Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadele neticesinde elde ettiği büyük zaferin sonucudur” diye konuştu.

Hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, ecdadımızın kanıyla yazdığı bu destanın tüm mazlum milletlere örnek olduğunu belirtti. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Vatanına işgali kabullenmeyen aziz milletimiz, İstiklal Savaşı'yla kenetlenerek bağımsızlık ruhunu ortaya koymuştur. İmkânsızlıklar içinde de olsa milletimizin önceliği bağımsızlığı olmuş; sarsılmaz imanıyla vatanı için canını feda ederek tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadele neticesinde elde ettiği büyük zaferin sonucudur. Ecdadımızın canları pahasına bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi, aynı hassasiyet ve fedakârlıkla koruyarak gelecek nesillere aktaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.