TURİZM ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, KUZKA (Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı) Kastamonu Bölge Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Şehir Tanıtım ve Markalaşma Birim Başkanı Serkan Doğru ve Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Halil İbrahim Kirli ile birlikte BUZLUK TABİAT PARKI, KARATAŞ ŞELALASİ ve TARİHİ DURAKHAN'da incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; "Ülkelerin ekonomik ve sosyokültürel alanda kalkınmalarını sağlayan ve “bacasız sanayi” dolaylaması ile gayri safi yurt içi hasılanın artmasında görev üstlenen turizm, günümüzde önemli bir küresel faaliyet konumundadır. Bizlerde bu anlayışla bölgemizdeki tarihi ve turistlik alanları canlandırmak için çalışmalar başlattık.Amacımız bu ilçenin, önemli değerlerini herkesle paylaşmak. Doğa bize güzelliğiyle bu nimeti vermiş. Bunları korumak, bundan sonra da yaşatılmasına vesile olmak gibi bir amaç güdüyoruz. İnşallah bu bir başlangıç olur, vesile olur. Projenin hayata geçmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."dedi.