GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan Halı Saha'nın inşaat çalışmaları tamamlandı.  Gençlerimize hayırlı olsun diyen Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede: "En büyük umudumuz olan gençlerimizin daha çok sporla buluşabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından İmam Hatip Lisesi yanına 19x40 büyüklüğünde yapılan Halı Saha Gençlerimize ve sporseverlere hayırlı olsun. Projenin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Yasakların kalkmasıyla birlikte Futbol Sahamız hazır."dedi.