VALİMİZDEN TEKSTİL ZİYARETİ

Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi ile birlikte  İlçemizde faaliyet gösteren Tekstilci Tekstil Firmasının üretim tesisine ziyarette bulundu.
Ziyarette, işletme sahibi Halil İbrahim Aktan tarafından karşılanan Vali Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi, tesisi gezerek işçilerle selamlaştılar.
Vali Erol Karaömeroğlu, tesiste üretilen ürünler hakkında işletme sahibi Halil İbrahim Aktan’dan bilgiler aldı. İşlerinde kolaylıklar diledi.
Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi’nin Tekstilci Tekstil Firmasının üretim tesisine ziyaretine Durağan Kaymakamı Ahmet Tozlu ve Eşi Ayşegül Gülşen Tozlu ile Durağan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan’da eşlik etti.
Bir iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabı ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Kadir Baltekin dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir