BAŞKANIMIZIN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, mübarek üç ayların manevi ikliminin müjdecisi olan Regaib Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Başkanımız Ahmet Kılıçaslan mesajında, “Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylara ve Regaib Kandili’ne bir kez daha ulaşmış olmanın mutluluğu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Müslümanların en büyük arzusunun Allah’ın rızasını kazanmak ve Allah’ın rahmetine ulaşmak olduğunu belirten Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, “Rahmet, bereket ve mağfiret günleri olan mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bu aylarda ilk müjdesi ise Regaib kandilidir. Allah’ın rızası kazanmak için bize sunulan bu lütuflu gecelerde ellerimizi açarak Rabbimize yönelmeliyiz. Kalbimizdeki merhamet ve şefkat duygularının farkına vararak samimi bir kalple dualar etmeliyiz.

Gönül dünyamızı manevi hikmetleriyle donatan bu günlerin milletimize birlik, beraberlik, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan diler, hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ederim” dedi.

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.