DURAĞAN BELEDİYESİ SOSYAL DESTEK KALKANI

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile pandemi kaynaklı ekonomik zorlukları asgariye indirmek ve bu zor günlerde her bir vatandaşımızın yanında yer almak adına başlattığımız dayanışmamız kapsamında Durağan Belediyesi olarak;
İş Yerini Açamayan Esnafımıza 1000 TL Destek
‪600 Haneye Gıda Kolisi‬
‪Yemim ve Öksüzlere Giyecek Desteği‬
İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak Aş Temini
‪20.000 Adet Maske Dağıtımı‬
‪500 Adet Hijyen Seti Dağıtımı‬
‪150 Adet Dezenfektan Standı Kurulumu gerçekleştirdik. ‬
Gıda ve giyecek yardımlarımız yerli esnafımızdan temin edilmiştir. ‬
Esnafımızla ve vatandaşımızla bu zor günlerde belki elele olamadık ama el birliği ve gönül gön ül’e dayanışma içerisinde bu zor günleri birlikte atlatabileceğimizin inancı yaşadık.
Bu zor günlerde işsiz kalan, iş yerini açamayan, yetim ve öksüzlerimizde olmak üzere kendileriyle buluşarak, bugün değilse ne zaman vakit tam vaktidir düşüncesiyle onlara bir can suyu desteğinde bulunduk.
Ramazan ayı içerisinde Türk toplumunun geleneksel kültürel kodlarında var olan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu da yaşattık.
İhtiyaçlarını karşılama güçlüğü çeken ve gerçekten ihtiyacı olan ailelerimize elimizi uzatmayı ve onlarla bu zor dönemlerde bir yardımlaşmadan öte bir dayanışma duygusuyla bir arada ve yanlarında olduk. Yaklaşık 600 haneyi ziyaret ederek, 600 adet gıda kolisi desteğinde bulunduk. Seferberlik anlayışımız ve dayanışma çalışmalarımız pandemi süresince tamamlayıcı sosyal destek paketimiz kapsamında kesintisiz devam edecek.
Bu zor süreçte destekler için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümetimize, Devletimize, Bakanlarımıza teşekkür ederiz.
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'SOSYAL DESTEK KALKANI Durağan Belediyesi Vatandaş ve Esnafın Yanında... AİLELERE GIDA KOLİSİ YARDIMI 600 Adet ESNAFA NAKDİ DESTEK 1000 TL MASKE DAĞITIMI 20 000 ADET HİJYEN SETİ DESTEĞİ 500 ADET DEZENFEKTAN STANDI 200 Adet GIDA VE GİYECEK YARDIMLARIMIZ YERLİ ESNAFIMIZDAN TEMİN EDİLMİŞTİR 10% DURAGAN DELEDİYESİ YETİM VE ÖKSÜZLERE GİYECEK DESTEĞİ Ahmet Kılıçaslan Durağan Belediye Başkanı İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK AŞ TEMİNİ' görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.