ÇEVREMİZİ TEMİZ TITALIM

“Çevre Miras Değil Gelecek Nesillere Devredilecek Emanettir” Projesi kapsamında İlçe Kaymakamımız Ahmet TOZLU, Orman İşletme Müdürümüz Ziya YAZICI ve Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile birlikte Akkır piknik alanını temizledik.
Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras, temiz bir çevre ve doğayı koruma bilincidir. Geleceğe temiz bir dünya bırakmanın tek yolu ise; toprağı, suyu, havayı, ormanları ve tüm doğayı bilinçli bir şekilde korumaktan ve sevmekten geçiyor.

Bir 1 kişi, ayakta, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir Kadir Baltekin dahil 6 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir