MUHTARLARIMIZLA İSTİŞAREDE

 
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, İlçemiz mahalle muhtarlarıyla buluştuk. İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin, Altınkaya Mahallesi Muhtarı Adem İpek, Buzluk Mahallesi Muhtarı İsmail Cirit, Merkez Mahallesi Muhtarı Hakan Nazlı, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ekrem Çiğdem ve Yandak Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Altay’ın katılımı ile çalışmalarımız hakkında istişarede bulundu.Belediye Başkanımız AHmet Kılıçaslan, yaptığı değerlendirmede: "
Yerel yönetimler olarak muhtarlarımız olmadan asla başarılı olamayız. Muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak ilçemizin problemlerine çare üreteceğiz. Muhtarlarımız mahallemizde bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağı. Mahallelerimizde kimseyi ayrıştırmadan, herkesle kucaklaşıp en fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünerek bunun mücadelesini vereceğiz. Hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız. Tüm mahalle muhtarlarımızla birlikte çalışarak Durağan’ımızın her sokağını her caddesini daha güzel hale getireceğiz inşaAllah."dedi.
 
Bir Mahmut Yurtseven ve Ekrem Cigdem dahil 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir Mahmut Yurtseven dahil 3 kişi, mobilya, oturma odası ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven Görevini en iyi yapandır' görseli olabilir
 
Bir Ekrem Cigdem,Ismail Cirit ve Mahmut Yurtseven dahil 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir Ismail Cirit dahil 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir Ekrem Cigdem dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.