BELEDİYEMİZE YENİ EKSKAVATÖR KAZANDIRDI

12

İlçemize Hayırlı Olsun.  Göreve geldiği günden buyana araç filosunda ciddi ölçüde değişiklik yapan Belediye başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Durağan Belediyesi araç filosuna her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Ekskavatör alındı.

“Gücümüze Güç Katıyoruz”
Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede; “Belediyemizin araç filosuna 1 adet Ekskavatör ekledik. Hizmetlerimizin daha hızlı yürütülmesi amacıyla araç filomuzu genişletiyor, bununla birlikte hemşerilerimize uzun yıllar boyunca daha kaliteli ve zamanında hizmetler sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Araç filomuzu zenginleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız halkımızın daha iyi hizmet almasını sağlamaktır. Biz halka hizmeti ilke edindik ve bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Belediyemizin araç parkı filosu büyüdükçe, hizmet hızımız artacak, düşündüklerimizi daha etkin bir şekilde gerçekleştireceğiz. İnsan odaklı hizmet vermenin gayreti içerisinde gelişen ve değişen Durağan için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Yeni iş makinemiz İlçemize hayırlı olsun.”dedi.