DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI

Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Necmettin Erikci, Proje ve Yapım Şefi Bilal Boztoprak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferudun Delen, İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu ve Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımız Harun Özpiyal ile birlikte ilçemize getirilecek olan Doğalgaz için yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Hemşerilerimize iyi haberler verelim, durumu yetkililerle değerlendirelim istedik. İnşaAllah Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş, İl Başkanımız Uğur Giresun’un destekleri ile doğalgazı en kısa zamanda Durağan'ımıza getireceğiz.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven Görevini en iyi yapandır K.attk' görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven Görevini en iyi yapandır Ka வ' görseli olabilir

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir