BAŞKANIMIZIN "KURBAN BAYRAMI" MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların, kin ve öfkelerin unutulması, hoşgörü ve sevginin her koşulda egemen olması gerektiğini söyledi.

21271114 1672505316116193 5470426461581947899 n
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN mesajında; “Bayramlar milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örnekleridir. Bu duygu ve düşüncelerle karşılıklı olarak insani ilişkilerin yoğunluk kazanarak dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendiği Kurban Bayramı günlerinin güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekişmesine, tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe ve insanlığın yolunun aydınlatılmasına vesile olmasını, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilerim.
Kurban Bayramı’nın hemşehrilerimize ve her kademede görevli mesai arkadaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni eder; vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla, bütün İslam aleminin, milletimizin ve Durağan’lı hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”dedi.