"BERAT KANDİLİ" MESAJI

Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN,, Beraat Kandili mesajında, "Ramazan ayının müjdecisi, müstesna gecelerden Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca mübarek Ramazan ayının da bir müjdecisi olan Berat Kandili değerli halkımız başta olmak üzere İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini dilerim. Bu geceyi fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımızın vicdani bir muhasebe yapmasını, dargınlıkları ve küskünlükleri unutmasını, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcamasını temenni ediyorum. Bu mübarek gecenin tüm hemşehrilerimiz ve İslam alemi için her türlü sıkıntıdan kurtulmasına, birlik ve beraberliğin kuvvet bulmasına vesile olmasını en kalbi duygularımla niyaz ediyor, bütün hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının Berat Kandilini yürekten tebrik ediyorum." dedi.

18342585 2001336410094817 7124580181292596403 n