23 NİSAN BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Ulusal egemenliğimizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızın farkındayız. Onlara kurdukları hayallerin peşinden gitme cesaretini ve yurdumuzu aydınlık yarınlara taşıma azmini bizlerin onlara sunacağı imkanlar ile bulacaklar.
Hepimiz onlara güzel bir gelecek borçluyuz. Hayallerini korumak ve yaşanabilir pırıl pırıl bir dünya bırakmak çocuklarımıza karşı hepimizin en temel görevi. Bu güzel günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Atamızı sonsuz saygı ve rahmet ile yad ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılını kutluyorum.

Ahmet KILIÇASLAN
Belediye Başkanı

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Kutlu Olsun DURAĞAN BELEDİYESİ 1955 Ahmet Kılıçaslan Durağan Belediye Başkanı' görseli olabilir