İFTAR PROGRAMIMIZA DAVETLİSİNİZ

 
Kıymetli hemşehrilerim; Ramazan ayının bereketini hoşgörü ve sevgi ortamında hep birlikte paylaşmak için Durağan Belediyesi ile Durağan Dernekler Federasyonu (DUDEF) tarafından organize edilen “İftar Yemeği ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti” programımıza tüm halkımız davetlidir.
Ayasofya Camii Müezzini Rıdvan AKBAŞ, Eminönü Yeni Cami İmam Hatibi Emrullah AKBAŞ, Fenerbahçe Camii Müezzini Numan AKBAŞ, Ahi Çelebi Camii İmam Hatibi Halil İbrahim ÇÖRDÜKÇÜ hocalarımız ve sazendeler Serkan ÇEKİM, Ömer AKYOL, Hüseyin OKAN, Ercan POYRAZ, Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunacak, çeşitli ilahi ve kasideler seslendireceklerdir.
Tarih: 01 Mayıs 2022 Pazar
Yer: Belediye Meydanı
 
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'DURAĞAN BELEDİYESİ GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞUYORUZ DURAĞAN İLÇESIV DUDEF Ramazan ayının bereketini hoşgörü ve sevgi ortamında hep birlikte paylaşmak için Durağan Belediyesi ile Durağan Dernekler Federasyonu (DUDEF) tarafından organize edilen "İftar Yemeği ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti" programımıza tüm halkımız davetlidir. Rıdvan AKBAŞ Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi Müezzini Emrullah AKBAŞ İstanbul Fatih Eminönü Yeni Camii Imam Hatibi Numan AKBAŞ Fenerbahçe Cami Müezzini 290 H. İbrahim ÇÖRDÜKÇÜ Ahi Çelebi Cami İmam Hatibi Serkan ÇEKİM Ömer AKYOL Hüseyin OKAN Ahmet KILIÇASLAN Belediye Başkanı Ercan POYRAZ 01 MAYIS PAZAR BELEDİYE MEYDANI Halil İbrahim AKTAN DUDEF Başkanı' görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.