BETON SANTRALİ AÇILDI

 
Başağaç Köyümüzde Kaymakamlığımız uhdesinde yapımı tamamlanan Beton Santralimizin açılışını, Sayın Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU, Sayın Milletvekilimiz Dr.Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KILIÇASLAN, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın Mahmut YURTSEVEN ve Yılmaz ŞAHİN ve İlçe Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Müdürlerimiz, İlçe Kurum Müdürlerimiz, muhtarlarımız ve İlçemizin değerli insanları Yusuf GÜMÜŞ, Mehmet COŞKUN, Halil İbrahim AKTAN, Ahmet CENGİZ ve Halil CENGİZ ile vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirdik.
279903177 1960484500810559 287528978186057130 n
 
Ardından İlçe Özel İdare Şantiyemizdeki İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından İlçemize kazandırılan ve Kaymakamlığımızla işletilerek uygun fiyatlarla çiftçimize hizmet edecek olan Slaj Paketleme Makinemizi hizmete açtık.
Daha sonra yine Durağanlı iş adamımız Mehmet COŞKUN ve Halil İbrahim AKTAN’ın katkıları ile İlçemize kazandırılan ve Şehit Hüseyin Yanık İmam Hatip Ortaokulu’nda kurulan Matematik Atölyesinin açılışını gerçekleştirdik. (Aynı atölyenin ikincisi ise Şehit Kadirler Ortaokulumuza, okulumuzun tadilatı sonrası açılacaktır.)
Heyetimiz daha sonra restorasyonu tamamlanan ve “Doğanın Kadın Eliyle Buluştuğu Nokta: DURAKHAN” projemiz kapsamında dev bir bütçe ile donatılacak olan tarihi Durakhan Kervan Sarayımızda incelemelerde bulundu.
Durağan’ın layık olduğu birlik, beraberlik, fedakarlık ve gururu gördüğümüz bugün için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Tüm halkımıza ve Durağanımıza hayırlı olsun.
 
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
 
Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
 
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir
 
Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
 
Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.