SULTANGAZİ EKİBİNDEN ZİYARET

Kardeş Belediyemiz İstanbul Sultangazi Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Yakup Dalkılıç'ı ve değerli hemşehrilerimiz Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Sn.Murat Atbakıcı’yı Belediyemizde;
İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu, DUDEF Genel Başkanımız Halil İbrahim Aktan ve İş adamlarımızdan Ahmet Cengiz ile birlikte misafir ettik.
Değerli Başkan Yardımcımız ve Meclis Üyemizle Sultangazi Belediyesi tarafından ilçemize yapılacak olan İtfaiye Binası ve Araç Garajı ile bazı projeler hakkında istişarede bulunarak, süreci değerlendirdik.
Sultangazi Belediye Başkanımız Sn. Abdurrahman Dursun başta olmak üzere Başkan Yardımcılarına, Meclis Üyelerine ve tüm personeline destek ve ilgilerinden dolayı Durağan halkı ve şahsım adına teşekkür ederim.
281686281 1971746773017665 7794338868090315592 n

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven Görevini en iyi yapandır TLICASLAN' görseli olabilir