DOĞALGAZ’DA SÜREÇ BAŞLADI, SAHADAYIZ…

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Koordinasyonunda, Akmercan Sinop Doğalgaz Dağıtım San. ve Tic. A.Ş. tarafından BOTAŞ ve ilgili dağıtım şirketleriyle birlikte, doğal gaz ulaştırılması planlanan yerleşim yerlerinin belirlenmesine dair yapılan çalışmalar neticesinde ‘' Doğalgaz Arzı Planlanan Yerleşim Yerleri'' listesinde yer alan Durağan’ın lisans alınmasıyla birlikte saha etüt, güzergâh ve proje çalışmaları kapsamında; Akmercan Yapım Şefi Bilal Boztoprak ve Doğalgaz Dağıtım Personeli Cem Küçükoğlu ile birlikte İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyemiz Yılmaz Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu, DUDEF Genel Başkanımız Halil İbrahim Aktan ile süreci değerlendirerek, sahada incelemede bulunduk.
Durağan'a doğalgaz getirilmesi ilçenin gelişme ve kalkınmasının, istihdam üretmesinin önündeki en önemli aşama ortadan kalkmış olacak. Bizlerde ekip olarak, bu sorunu çözüme kavuşturacağız.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir