TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Başkanımız Ahmet Kılıçaslan'ın14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
14 Mart 1827 tarihinde Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’nin kuruluşu Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmektedir ve okulun kuruluş günü olan 14 Mart, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ve anlayışı ile hareket eden bir neslin temsilcileri olarak her alanda aklını ve bilimi kullanan bir toplum ve müreffeh ve güçlü bir devlet olabilmenin ön koşullarından biri sağlıklı bireylere sahip olmaktır.
Modern dünyada gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergeleri arasında sayılmakta olan sağlık sektörünün, iyi işleyen ve kolay erişilebilir bir hizmet yapısına sahip olması, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak hepimizin ortak amacıdır.
Değerli Sağlık çalışanları; Uykusuz kaldığınız geceler için, sevdiklerinizden ayrı geçirdiğiniz her bir dakikanız için, çocuklarınıza dahi sarılamazken binlerce çocuğa sahip çıktığınız için, tüm hastalarınıza ailenizden biri gibi yaklaştığınız için, iz bırakan maske ve gözlüklerin ardında nefessiz kalıp bizlere nefes olduğunuz için sizlere minnettarız, sonsuz teşekkürler.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin yaşadığı hepimizi yasa boğan deprem felaketinde büyük fedakârlık göstererek gece-gündüz demeden mücadele ederek, fedakârca çalışan tüm sağlık personeline şükran borçluyuz. Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, fedakâr sağlık camiasına aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.
14 mart tip bayrami h1299 a633a
 
 
 
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.