ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü nedeniyle, Şehit İdris Gezer Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen anma programına İlçe Kaymakamımız Soner Erol, Belediye Başkan Vekilimiz Şaban Kara, Cumhuriyet Savcımız Mustafa Mehmetoğlu, Gazilerimiz, Şehit Yakınlarımız, Kurum Amirlerimiz, STK Temsilcilerimiz, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız katıldı.
 
336717562 165298879667257 2224630173815301251 n
Bu vatan aşkını Allah sevgisi ile bir tutan bir medeniyetin evladıyız. Onun için deriz ki; Vatan sevgisi imandandır. Bin yıldır bu topraklara gözünü diken elini uzatan birçok düşman olmuş. Ancak biz binlerce yıldır Türk-İslam kültürü ile bu toprak parçasına el uzatanın elini kesmeyi bilmişiz. Hamdolsun bu vatanın bir karış toprağını düşmana vermemişiz. Onun için bu milletin sırtı asla yere değmez. Bu vatan ilelebet bizim olarak devam edecektir.
Canlarını bu vatan için feda eden annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz var. Allah onlardan razı olsun. Onlar evlatlarını Peygamberlik mertebesinden sonraki en yüce mertebeye, şehitliğe uğurladılar. O evlat bugün sadece sizin değil bu aziz milletin evladıdır. Şehitlerimizin şefaati ile Allah hepimizi bir arada buluşturacaktır. Allah bu milleti hep payidar edecektir. Bu millet muasır medeniyetler seviyesine çıkan bir gurur vesilesi olarak hep birlikte yaşayacaktır. Bu güzel programı bizler için hazırlayan değerli öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim.
 
Bir 12 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'HOSGELDINIZ CS' görseli olabilirBir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.