DOĞALGAZ BORULARI GELDİ

Doğalgaz altyapı çalışmalarımız başlıyor. Doğalgaz’ı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için kullanılacak olan doğalgaz boruları ilçemize geldi.
Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Necmettin Erikçi, Yapım ve Proje Şefi Bilal Öztoprak, İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım ve İl Genel Meclis Üyemiz Yılmaz Şahin ile birlikte gelen doğalgaz borularını inceleyerek; doğalgaz altyapı işlemleri ile ilgili istişarelerde bulunduk, süreci değerlendirdik.
338012595 1635305556941839 6372593139458493544 n
Biz her zaman sözümüzün arkasındayız. Şimdiye kadar tutamayacağımız hiçbir söz vermedik. Bundan sonrada ne vaat ettiysek hepsini teker teker yapıyoruz, yapmak için girişimlerde bulunuyoruz. Durağan ve hemşerilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz. #Doğalgaz bizimle Durağan’a gelecek demiştik; ALLAH’a çok şükür bu gururda bizlere nasip oldu.

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir