DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

....Haydi Bismillah….
Durmak Yok Hizmete Devam
#Doğalgaz altyapı şehir içi kazı çalışmaları Gökırmak mahallesinden başladı.
İlçe Kaykamımız Soner Erol, Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Necmettin Erikci, İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, Cumhur ittifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İsmail Teziç, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte çalışmaları yerinde inceledik.
Projenin hayata geçmesine vesile olan; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş, İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun, Akmercan Doğalgaz Şirketler Grubu Yöneticisi Gazi Akmercan, Genel Müdür Yunus Keskin’i, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanımız değerli hemşehrimiz Rüstem Tüysüz, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere şahsım ve ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım. Durağan'ımıza hayırlı olsun...