BAŞKANIMIZ SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYOR

 

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, ilçemizin asırlardır çözülemeyen sorunlarını görev süresi içersin de çözüme kavuşturarak vatandaşlarımızın takdirini kazandı.

Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Altınkaya mahallesinde yıllardır kangren haline dönüşmüş gölet altı tapu sorununu da çözüme kavuşturarak, hak sahiplerinin içini rahatlattı.

343748144 528543209284831 7281553399954301665 n

Başkanımız Ahmet Kılıçaslan yaptığı açıklamada: "Durağan adına önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. İlçemizin gelişimi ve değişimi konusunda yılmadan, yorulmadan hizmet ediyor, yıllardır çözülemeyen sorunları çözüyoruz.Altınkaya mahallesi Gölet altı mevkiinde 30 yıldır çözülemeyen vatandaşımızın taşınmazlarının bulunduğu yerlerin tapu sorununu çözüme kavuşturduk. Altınkaya mahallemizde Belediyemize ait yerlerin tapularını uygun bir bedel karşılığında vatandaşlarımıza devrederek o kısmın sorunlarını çözdük. Hazineye ait yerlerde evi olan vatandaşlarımızın da hazineden satış yetkisini Belediyeye aldık. Çok şükür 30 yıldır devam eden Gölet altı mevkiinin topu sorunu kalmadı. Söz vermiştik. Rabbim bizlere nasip etti."dedi.

 

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Bir 10 kişi görseli olabilir

 

Bir harita ve şunu diyen bir yazı 'GÖLET ALTI TAPU ÇALIŞMALARI In DURAĞAN BELEDİYESİ' görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

 

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.