30 YILLIK TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

İlçemiz Altınkaya Mahallesi Göletaltı Mevkiinde, 30 yılı aşkın süredir devam mülkiyet sorununu çözüme kavuşarak, mahalleli tapularını aldı.
Mahalle sakinlerine tapularını; İlçe Kaymakamımız Soner Erol, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, Belediye Meclis Üyemiz Şaban Kara, Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu takdim etti.

346804393 903088710793452 2656019643312053562 n
Tapu devir töreninde konuşan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “2022 Yılında 44 adedi Belediyeye ait olmak üzere tescili gerçekleşen taşınmazların 19 tanesinde hisse devri ve 25 tanesinde de devir gerçekleşerek tapu sorunu kısmen çözümlenmişti. Devam eden süreçte Hazine adına tescili tamamlanan 56 adet taşınmazdan, üzerinde yapı bulunan 30 adet taşınmazın tapularını teslim ettik. Hemşehrilerimizle tapularını almanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Hazine mülkiyetinde olup üzerinde yapı bulunmayan Arsa nitelikli taşınmazlar için de çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili Bakan ile Bakanlık Personeline, Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş'e, AK Parti İl Başkanımız Uğur Giresun'a, Kaymakamımız nezdinde Kaymakamlığımızın ilgili personellerine, Belediye Başkan Yardımcımıza ve İmar Müdürlüğü Personelime teşekkür ediyorum.”dedi.

Bir 10 kişi görseli olabilir

Bir 15 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi görseli olabilir