BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN'ın yeni yıl mesajı.
415846885 868682285257844 1057701500172956381 n

Başkanımız AHmet KILIÇALSAN yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin 100. Yılı gururunu yaşadığımız 2023 yılını, acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz yeni bir yıla umutla, coşkuyla girmenin heyecanını yaşıyoruz.
Yüreğimizi dağlayan acılar yaşadığımız bir yılın ardından, başta şehitlerimize ve deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza olan derin üzüntümüzü bir kez daha tekrarlıyorum. Unutmayalım ki, birbirimize olan sevgi ve dayanışmamızla, bu zor zamanları birlikte aşacağız.
Karşılamakta olduğumuz yeni yılın birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi, başta cennet vatanımız olmak üzere gönül coğrafyamıza ve özellikle de Gazze’ye barış, huzur ve istikrar getirmesini diliyorum.
2024 yılının, ilçemize ve ülkemize esenlik, huzur ve bereket getirmesini diliyor, hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle tebrik ediyorum."