SİZLERE HİZMET ETMEK BENİM İÇİN ONURDU!

 SİZLERE HİZMET ETMEK BENİM İÇİN ONURDU!

 Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KILIÇASLAN; görev süresi dolması nedeniyle bir açıklama yaptı.

434722397 2456376087888062 1298267017678472368 n

İyi günde ve kötü günde 2014 yılından bu yana 10 yıldır biriz ve beraberiz. Görev sürem içersinde kişi ve parti ayrımı yapmaksısın kanunların verdiği yetki ölçüsünde sizlere hizmet ettiğini belirten Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KILIÇASLAN; açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Altyapısından, üstyapısına, içme suyundan, araç filosuna, sosyal alanlardan, parklara, mezbahaneden, canlı hayvan pazarına, itfaiye binasından, kum ocağınına, tapu sorunlarına kadar bir çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. Yıllardır yapılmayan ve yapılması gereken hizmetleri 10 yılda hayata geçirdik. İsrafı önledik, tasarufa geçtik.

Değerli Durağan’lılar

2014-2024 Seçim vaadlerimin %94’nü gerçekleştirdim. Katı Atık Arıtma Tesisi, Yeni İtfaiye Binası, Kum Ocağı, Halı Sahalar, İkiz Göletler Çevre Düzenlemesi, Gökırmak Çevre Düzenlemesi, Peyzaj çalışmaları, Öğrenci Pansiyonu, Hayvan Barınağı, Mezbahane, Tarihi Durakhan Restarasyonu, Gölet Altı Tapu Sorunu, Altyapı, Yağmur Suyu Kanalları, Arıtma Tesisi, Üstyapı, Ömer Halis Demir Parkı, Dolmuş Hattı, Kanal Açma Aracı, Vidanjör, 18 Adet Hibe Araç, içme suyu altyapısı, Sağlık Merkezi, Gençlik Merkezi, Halk Eğitim Merkezi, Yüksek Okul olmak üzere bir çok projeyi tamamladık.

Girişimlerini yaparak, çalışmalarını Başlattığımız Doğlagaz çalışmaları devam ediyor. 2024 yılı içinde kullanıma açılacak. IFAD (Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu)Kapsamında mevcut Pazar yerimizde Kapalı Pazar yeri, köy Pazar yeri ve soğuk hava deposunun bulunduğu bir proje çalışması yaparak proje çalışmaları devam ediyor. Sanayi Stesi, Canlı Hayvan Pazarı inşaat çalışmalarının %70’i tamamlandı. 63 Milyon TL maliyetli Buzluk tabiat parkı yapım çalışmaları başladı. Toki Konutları %70’i tamamlandı.Yüzme Havuzu ihale aşamasında. İçme Suyu Deposu ve Arıtması proje aşamasında. Yeni Jandarma Binası projesi tamamlandı, ihale aşamasında. Yeni Emniyet Binası yer tahsisi yapıldı. Yeni Adliye Binası Cumhurbaşkanlığı onayında. Bizler 10 yılda; 30 yılda yapımayan hizmeleri yaptık. Elhamdürillah.

Görev sürem içerisinde; omuzlarımdaki sorumluluğun yüksek şuuru ile "Makamın gururuna değil hizmetin onuruna" sahip çıkmaya ve elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Bizler için önemli olan İstikamet üzere olmayı ve ömrümüzün hitamında gök kubbede hoş bir seda bırakarak terk-i dünya eylemeyi nasip eylesin. Bunun takdiri sizlerin ve değerli kamuoyunundur.

Gücümü makamımdan değil beni bağrına basan, siz güzel kalpli Durağan’lıların sevgisinden, muhabbetinden ve samimiyetinden aldım. Mesai mefhumu gözetmeksizin sizlere hukukun bana verdiği ölçülerle, adaletli bir şekilde elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Gidilmemiş köylerin gideni, kapısı çalınmayan kimsesizlerin kapısını çalan kimse olmak istedim. Dört duvar arasında kapalı kalan değil; sizlerle bir arada, sizden biri gibi olan bir idareci olmaya çalıştım.

Makamımı milletin evi olarak gördüğüm için hiç kimseyi kapımdan geri çevirmemeye özen gösterdim. Gönlünüzü kırmamaya, devletin şefkatli ve gülen yüzünü sizlerden esirgememeye çalıştım. Yunus'un dediği gibi 'dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldim' düsturuyla gönüllerinizi, dualarınızı kazanmak için mücadele ettim. Bu süreçte kanunların el vermediği, isteğini yerine getiremediğim, istemeyerek kalbini kırdığım hemşehrilerimden helallik istiyorum.

Belediye Başkanlığım döneminde; Devlet Büyüklerimize, Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İl, ilçe, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine, Merkez ve Köy Muhtarlarımıza, STK Temsilcilerimize, Belediyemizin değerli personeline, tüm kurum ve kuruluşlarımızın idareci ve personellerine Durağan halkına ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlere hizmet etmek, benim için onurdu. Her birinizden ayrı ayrı haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. Bizden yana varsa helal olsun. Rabbim bizleri hayırla yad edenlerden eylesin. Allaha ısmarladık, kalın sağlıcakla...

Herşey Gönlünüzce Olsun…

Teşekkürler Durağan…

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.