DEVİR TESLİM

Bismillahirrahmanirrahim...
Belediye Başkanımız Necmettin ERMİŞ, bugün itibariyle devir teslim törenimizi gerçekleştirerek Belediye Başkanlığı görevini devraldı.
Başkanımız Ermiş, görevi devraldığı önceki dönem Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’a hizmetleri için teşekkür etti.
Belediye Başkanımız Necmettin ERMİŞ; "İnşallah Durağan'ımız için gayretle durmadan yorulmadan çalışacağız. İlçemize hayırlı olsun.
Daha hızlı, daha güçlü daha ileri bir Durağan için Durağan Belediye Başkanlığı görevine başlıyoruz. Durağan'ımıza, hemşehrilerimize hizmet için çıktığımız bu yolda mazbatamızı aldık. Değerli büyüğüm, kıymetli başkanımız Ahmet Kılıçaslan ile devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Rabbim çıktığımız bu yolda Durağan'ımıza hayırlı hizmetler kazandırmamızı; hemşehrilerimizin her anında hep yanımızda olmayı nasip etsin. Sevginiz, güveniniz ve desteğiniz için kıymetli hemşerilerime gönülden teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

434428703 7787820084584655 8356736932940726190 n

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir