23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Çocuklarımız, bizim en kıymetlilerimiz…

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

picture878694050499065

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 tarihinin çocuklara bayram olarak armağan edildiğini belirten Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkanımız Ermiş mesajında; “23 Nisan 1920 tarihi egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gün olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bu gurur gününün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmesi ile dünyada ilk kez kutlanan çocuk bayramı, bu milletin geleceğine verdiği önemi de gözler önüne sermektedir. 23 Nisan dünyanın tek çocuk bayramıdır. Bugünün Türkiye’sinde çocuk olanlar yarının Türkiye’sinde ülkeyi yönetenler olacak ve bu cennet ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracaklardır. Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin ve TBMM’nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’na ve Türk Demokrasisine bu çatı altında emeği geçmiş tüm büyüklerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıldönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. dedi.