DURAĞAN’DA BİR İLK…

 
İlçemiz gençleri tarafından organize edilen “DURAĞAN GARAGE AUTO FEST 1 MODİFİYELİ ARAÇ FUARI” Buzluk yaylasında gerçekleşti.
Türkiye'nin çeşitli illerinden pek çok aracın katıldığı etkinlikte Güzellik, Basıklık ve Desibel alanlarında 3 ayrı katogori de düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buldu.
Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş; Kaymakamımız Celal Güngör ve İlçe Jandarma Komutanımız J. Teğmen Nuri Aslaner ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen Modifiye araçları tek tek incelediler.
Bu organizeyi gerçekleştiren Engincan Kızılırmak, Musa Dağdelen, İbrahim Sarıoğlu, Durağan Garage ve Durağan Vice Cıty ekibine ve Fuara katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş: “Durağan Belediyesi olarak kültürel etkinliklere her zaman destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Türkiye’mizin değişik illerinden gelen modifiye tutkunu gençlerimiz Durağan’ımıza keyifli bir hafta sonu yaşattı. Ev sahibliği yapan ilçemiz gençlerinin organizesine katılarak, bu coşkuya ortak olmanın gururu yaşadık. Durağan gençliğine organizeleri için teşekkür ediyor, tüm modifiye tutkunlarına selam ve saygılar sunuyorum.”dedi.
 
449841861 8232623426770983 7447708665049004503 n
 
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
 
Bir 3 kişi görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, araba ve yazı görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, van ve yazı görseli olabilir
 
Bir 10 kişi görseli olabilir
 
Bir 7 kişi, araba ve yazı görseli olabilir
 
Bir 3 kişi, sakal ve yazı görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.