CAMİLER ÇOCUK DOLSUN, AHLÂKI KUR'AN OLSUN

Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş; Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları” kapsamında İlçemiz Hicret Camiinde eğitim gören öğrencileri ve öğreticileri ziyaret etti.
Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim ile tanışan, onu okumayı öğrenen ve tertemiz fıtratlarını Kur'an ile koruyan çocukları görmenin mutluluk verdiğini dile getiren Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş; "Kur'an’ı Kerimi hafızalarına işleyen öğrencilerimizin, öğrendikleriyle yaşayarak, hayatlarında uygulamalarını temenni ediyorum. Çocuklarımızı ve ailelerini yaz dönemini ilimle, dini eğitimle değerlendirdikleri için tebrik ediyorum. Çocuklarımızda Kur’an ruhuyla, Peygamber Efendimiz’in sünneti ile bir kişilik oluşturmak, bir gelecek oluşturmak çok önemlidir. Bu güzide çocukların yetişmesine vesile olan vefakar, cefakâr öğreticilerimize de teşekkür ediyorum."dedi.

Bir 9 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi, ders çalışan insanlar, masa ve yazı görseli olabilir