BAŞKANIMIZIN 15 TEMMUZ MESAJI

Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş'in "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
 
jj
Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş mesajında: "Devletimizin bekasına, milletimizin birliğine ve beraberliğine karşı Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain ihanet girişiminin 8. yıl dönümündeyiz.
Aziz milletimiz, tıpkı Çanakkale’de, Milli Mücadelede, Kıbrıs’ta olduğu gibi tüm fertleriyle 15 Temmuz gecesi de birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek ve tek yumruk olmuş; vatan, millet ve bayrak uğruna canı pahasına mücadele vererek bir kahramanlık destanı daha yazmıştır.
O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın “Bugüne kadar halkın gücünden büyük güç tanımadım” sözlerinin ardından, halkımız vatan, millet ve bayrak aşkıyla meydanlara akın etmiş, iradesine sahip çıkmış ve halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.
Bilinmelidir ki 15 Temmuz; karanlığa ışık olan, demokrasiye sahip çıkan, birlik ve beraberlikle kenetlenen milletin zaferidir. Demokrasinin zaferidir, milli idarenin zaferidir, istiklal ve istikbalin zaferidir.
15 Temmuz, ezelden beridir hür yaşayan ve daima hür yaşayacak büyük Türk milletinin zaferidir.
Milli birlik ve beraberliğimizin daim olması ve ülkemizin bir daha böyle ihanetlerle karşılaşmaması temennisiyle 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.
15 Temmuz’da olduğu gibi; bugün de, yarın da, iyi günde, kötü günde aziz milletimizin ve hassaten Durağan'lı hemşehrilerimin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum."
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.