SENDE ŞEHRİN BİR PARÇASI OL

 

Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş, Durağan’lı hemşehrilerine önemli bir çağrıda bulunarak, ikametgâhlarını şehir merkezine almalarını istedi.

Başkanımız, yaptığı açıklamada ilçedeki hizmetlerin daha verimli bir şekilde sunulması için vatandaşları şehrin gelişimine destek olmaya davet etti.

İlçemizin her geçen gün büyüyen ve gelişen yer olduğunu vurgulayan Başkanımız, bu büyümenin ve gelişmenin güçlü ve etkili bir şekilde devam etmesi için nüfus verilerinin doğru bir şekilde kayıt altına alınmasının önemine değindi.

Başkanımız Necmettin Ermiş, vatandaşların ikametgâhlarını gerçek yaşadıkları yere aldırmalarının, ilçe için yapılan planlamaların daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacağını dile getirerek; “İlçe merkezinde yaşayan ancak ikametgâhları köy veya diğer il ve ilçelerde olan vatandaşlarımızın ikametgâhlarını ilçe merkezine almaları çağrısında bulunuyorum. Nüfusumuz ne kadar fazla olursa İller Bankası’ndan o kadar fazla maddi kaynak alıyoruz. Bu sayede de belediye hizmetlerini daha etkili bir şekilde sunma imkânını elde ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız, ikametgâh aldırma işlemi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğunun da altını çizdi.

Diğer yandan, Durağan Belediyesi; “Durağan’ın kalbinde yeriniz var, ikametgâhını taşı ilçenin bir parçası ol. DURAĞAN SENİNLE BÜYÜSÜN” sloganıyla hemşehrilerine çağrıda bulunuyor.

 

 

 

drrrrrr

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.