DURAĞAN ÇIKARMASI

Durağan'ın Geleceği İçin Birlikte Yola Devam!

Bugün, sayın valimiz Dr. Mustafa ÖZARSLAN ve sayın milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş'in katılımıyla ilçemiz için önemli bir gün yaşadık. Birlikte yürüttüğümüz projeler ve ilçemizin kalkınma hedefleri doğrultusunda şu adımları gerçekleştirdik:

1. Çeltik Hasat Duası ve Biçerdöverin Tarlaya Girişi

Yalnız Kavak köyümüzde, çeltik hasadı için dualar eşliğinde hasada başladık. Biçerdöverin tarlaya girişi ile emeğin karşılığını almaya başladığımız anı paylaştık.

1. Jandarma Binası İnşaat Alanı İncelemesi

İlçemizin güvenliğini artıracak olan jandarma binası inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Çalışmalar hızla ilerliyor.

1. Sırnık Dere Islah Çalışması

Doğal afetlere karşı önlem amacıyla sürdürülen dere ıslah çalışmalarını yerinde gördük. Durağan’ı daha güvenli bir hale getirmek için önemli bir adım atıyoruz.

1. Yeni Halk Eğitim Binası İncelemesi

Eğitimde daha güçlü bir gelecek için yeni Halk Eğitim binamızın yapımını inceledik. Halkımıza modern ve geniş imkanlar sunmayı hedefliyoruz.

1. Sanayi Alanı ve Doğalgaz Çalışmaları

Sanayi alanı ve doğalgaz projelerimizle, Durağan’ı ekonomik ve enerji altyapısı açısından daha da güçlendirmek için önemli ilerlemeler kaydediyoruz.

İlçemizi yarınlara taşıyacak projelerle durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Birlik, beraberlik ve büyük hedeflerle geleceğe yürüyoruz. İnşallah, bu adımlar ilçemizi daha da ileriye taşıyacak!