YÜKSEK OKULDA SEMPOZYUM

1.Uluslararası Güncel Fen ve Uygulamalı Araştırmalar Sempozyumu

Sinop Üniversitesi Boyabat Meslek Yüksekokulu ile Durağan Meslek Yüksekokulu tarafından “1.Uluslararası Güncel Fen ve Uygulamalı Araştırmalar Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Durağan Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen Sempozyumun açılış programına; Belediye Başkan vekilimiz Faruk Kalaycı katıldı.

“Bilim ve teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, bu tür sempozyumlar büyük bir öneme sahiptir. Burada, farklı alanlardan araştırmacıların bir araya gelmesi, yenilikçi düşüncelerin ve projelerin ortaya çıkmasına vesile olacaktır.

Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen, Sayın Rektörümüze, değerli akademisyenlerimize, katılımlarıyla Üniversitemize destek olan kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sektör paydaşlarına, iş insanlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

sem