PARKE ÇALIŞMASI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçemiz Yeşilyurt Mahallesinde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını ve Merkez Mahallesinde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN: " Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemiz genelinde asfaltsız, kilit parkesiz ve kaldırımsız yer kalmayacaktır. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Tevazu, samimiyet ve gayretle; gönül belediyeciliği anlayışını şiar edinerek hep birlikte Durağan’ımıza hizmet etmeye devam inşallah."dedi.