BAŞKANIMIZIN OKUL ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçemiz Şehit İbrahim Yiğit İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve 75.Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu’nu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet USTA ile birlikte ziyaret etti. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN: "Tevazu, samimiyet ve gayretle, 'memleket işi gönül işi' diyerek, gönül belediyeciliği sözüyle hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. En iyi ve en verimli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Okullarımızı gezdik öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Sohbet ettik istek ve taleplerini dinledik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza; onların eğitim ve öğretiminde destek olan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum.

Göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu birlik, inanç ve azim ile inşallah Durağan'ı güzel günler bekliyor.#DurağanKazanacak"dedi.

52980008 1055198934672458 2776264721240686592 n