BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutma mesajı yayımladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi, huzur iklimini, kardeşlik iklimini yaşayarak Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın millet olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallelerimizde, sokaklarımızda, ilçemizde yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk, ekmeğimizi, suyumuzu ihtiyaç sahipleriyle paylaştık. Hamdolsun bir Ramazan’ı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine Durağan’lı hemşehrilerimizle hep birlikte kavuştuk, bu duygu ve düşünceler eşliğinde Durağan’lı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.”

Adsız