BORÇLARA ÖDEME KOLAYLIĞI

Durağan Belediyesi, vatandaşların yapacağı ödemelere taksit kolaylığı getiriyor. Vatandaşlar borçlarını kredi kartı ile taksitlendirebilecek.

Durağan Belediyesinden yapılan açıklamada; "İçme Suyu, Emlak vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Kira borçları başta olmak üzere borcu olan mükelleflere taksitlendirme yapılacaktır. Vatandaşlarımızın icra takibine düşmemeleri ve mağdur olmamaları için Belediyemize olan borçlarında ödeme sürelerini dikkate almalarını arzu ediyoruz.
Ödemeler Durağan Belediyesi TAHSİLÂT SERVİSİNE yapılacağı gibi; www.duragan.bel.tr/e-belediye internet adresi üzerinden de yapılabilmektedir.
Vatandaşlarımız tüm tahsilât işlemleri için belediyemize gelerek bilgi alabilirler.

6fbfdcc1 d704 43c9 89e5 9eb4ce8e025c