DURAĞAN’IN ÇÖP SORUNU BİTİYOR

İnşaat Çalışması Başladı. İller Bankası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü ve Durağan-Saraydüzü-Boyabat Belediyeleri tarafından Boyabat Doğuca Köyü Kuzveren Mevkiinde yaklaşık 10 Hektarlık arazi üzerinde yapımına başlanan üç ilçenin çöpünün toplanacağı Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi İnşaatı hızla sürüyor.

80384465 2582304268519940 2056466105517473792 o

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, yapımı devam etmekte olan Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi yapımı için başlatılan projenin son durumu ile ilgili bilgiler verdi.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, tesisinin hayata geçmesi ile birlikte Durağan, Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde toplanan çöplerin bu tesise getirilerek geri dönüşümünün sağlanacağını ve güvenli bir şekilde depolanacağını belirtti.

"Vahşi depolama sona erecek"
Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisinin hayata geçmesiyle Durağan, Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde vahşi depolama sorununun sona ereceğini belirten Başkanımız Kılıçaslan; "Durağan, Boyabat ve Saraydüzü Belediyelerimizle birlikte 26 Milyon maliyetli dev projeyi hayata geçirerek, şehrimizin çöp sorununa son vereceğiz. Bu anlamda Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisinin tamamlanmasıyla Durağan’ın evsel katı atıkları Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisinde bertaraf edilecek. İnşaat çalışmasının tamamlanmasıyla Durağan’ın çöp sorunu tarih olacak." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, açıklamasının devamında: “AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş'e, İl Başkanımız Uğur Giresun’a başta Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi olmak üzere ilçemize kazandırdığı diğer hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Görev yapmış olduğumuz süre içerisinde bizlere her konuda kapılarını sonunu kadar açmış yerel yönetim olarak karşılaştığımız tüm sorunları aşmamızda bizlere tam destek vererek ilçemize ve ilimize sayısız hizmetler vermişlerdir. Belediyemize ve Durağan’a yeni hizmetler yapılmasında en büyük destekçimiz olacağına canı gönülden inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum. Biz çalışacağız Durağan kazanacak.”dedi.

3

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.