TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ SPOR YATIRIMI

Tarihinde Görülmemiş Spor Yatırımı
SPOR YATIRIMLARIMIZ DURAĞAN'A
HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ, İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN ve İlçe Belediye Başkanlarımızla Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin BOZGEYİK’i ziyaret ederek, İlçemizdeki spor yatırımlarımıza ilişkin taleplerini iletti.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; " Spor Toto teşkilatı tarafından Durağan Belediyesi Yüzme Havuzu, Durağan Belediyesi Halı Sahası, Durağan Belediyesi Semt Sahası, Durağan İmam Hatip Lisemize Halı Saha yapılacak. Projelerin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizim mücadelemiz millete hizmet ve iyilikte yarışma mücadelesidir. Daha güzel bir DURAĞAN için el ele gönül gönüle, hizmete devam…"dedi.

82552123 2686399894921795 4022748441963659264 n