BAŞKANIMIZ’DAN SİNOP ÇIKARMASI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Sinop’ta kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet USTA, İl Genel Meclis Üyeleri Mahmut YURTSEVEN ve Yılmaz ŞAHİN ile birlikte İlçemiz ve Belediyemizle ilgili yapılan yatırımlar hakkında İl Müdürleri ile istişarede bulundular.

Sinop ziyaretinin verimli olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yaptığı değerlendirmede: “Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN'ı, Sinop İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan Yahya ÇINGIL'ı, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan KURT'u, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat ÖZMEN'i, Sinop Gençlik Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ'ı, Sinop SGK İl Müdürü Sami Şahin'i, Sinop YEDAŞ Bölge Müdürü Mustafa ÖZTÜRK'ü makamında ziyaret ettik. Birlikte yapılması gereken bazı projeler konusunda istişarelerde bulunduk. Verimli bir ziyaret oldu. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere hizmetkârı olduğumuz bu millete hayırlı hizmetler sunmayı nasip etsin.“dedi.

86498752 2685668081529446 6796377560818122752 o