BAŞKANIMIZDAN İŞÇİYE BÜYÜK JEST

İşçi ve emekçinin her daim yanında tutum sergileyen Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN büyük bir jeste daha imzasını attı.

Toplu İş Sözleşmeleri kapsamında Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Sn. İsmail Pazar ile biraraya gelen Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN bir kez daha işçi ve emekçinin yanında olduğunu gösterdi.

Toplu İş Sözleşmesi kapsamında Belediyemiz Personel Limited Şirketinde bulunan işçilerimiz ve Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Sn. İsmail Pazar ile 2020-2021 yılı toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde işçi kardeşlerimizin yüzünü güldürecek bir karar alındı.

Gerçekleştirilen görüşmeler esnasında işçi kardeşlerimizin sarfettiği alın terini göz önünde bulunduran ve her daim çalışma arkadaşlarının yanlarında olduğunu göstermek için çabalayan Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’a teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Sn. İsmail Pazar, imzalanan sözleşmenin her iki taraf adına da hayırlara vesile olması diledi.

İmza esnasında görüşlerini bildiren Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “İşçi kardeşlerimiz, Durağan’ımızı taşıyacağımız hedeflerde baş faktör konumundalar. Durağan için gece gündüz demeden birlikte mücadele verip, birlikte çalışıyoruz. Bugün de Toplu İş Sözleşmesi kapsamında Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Sn. İsmail Pazar ve İşçi temsilcilerimizle bir araya gelerek 2020-2021 yılı toplu iş sözleşmesini imzalayarak işçi ve emekçinin yanında tutum sergilediğimizi belirttik. Bu hususta karşılıklı yapılan görüşmelerde işçi kardeşlerimizin de memnuniyetini göz önünde bulundurarak ortak mütabakata vardık ve iki yıllık sözleşmemizi imzaladık. İmzaladığımız sözleşmenin en başta işçi arkadaşlarıma, daha sonra ise Durağan Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Durağan Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’nin işçi kardeşlerimize ve her iki tarafa hayırlı olmasını dileriz.

89337771 3096099037090140 7574885931346296832 o

88246821 3096099013756809 3801343157027733504 o